Magnepan MG-3.7i

MG-3.7i

Sinds de MG 3 serie in 1983 op de markt is gekomen, heeft dit high-end product een trotse status weten te verwerven van meest succesvolle luidspreker in het high-end segment. Wanneer de MG-3.7i wordt vergeleken met dynamische luidsprekers uit de 10.000 euro klasse op gebieden als inner detail, dieptebeeld en de illusie 'alsof u er live bij bent', zal deze Magnepan bewijzen dat het uitgeven van meer geld lang niet altijd garant zal staan voor een gehoormatig beter resultaat.

Als serie heeft hebben de '3' modellen al een lange en succesvolle carrière achter de rug en bezitten een onaantastbare reputatie als exclusieve en zeer goede high-end luidsprekers. Ze weten niet alleen gehoormatig excellent te presteren maar worden gezien als de meest populaire high-end luidspreker aller tijden!

De MG-3.7i is de meest recente loot aan de stam van deze 3 serie. Het is een 3-weg systeem voorzien van een lage massa lijnbron middeneenheid, een echte ribbon eenheid voor het hoog en een basmembraan met een oppervlakte van maarliefst 1364 cm2 Deze MG-3.7i bevat een groter, verbeterd membraan voor het middengebied ten opzichte van zijn voorganger waardoor een lager overnamepunt tussen laag- en middengebied kon worden gekozen. Positief gevolg is een verbeterde openheid en definitie en ook de slagkracht in het middenlaag heeft Magnepan bij deze MG-3.7i weten te verbeteren. Het eindresultaat is een zeer verassend speaker die u dichter bij de realiteit zal laten komen dan ooit in deze prijsklasse mogelijk was.

technische specificaties MG-3.7i