Magnepan MG-20.7

MG-20.7

Voor sommigen bestaat het gepassioneerd genieten van muziek uit het opzoeken van extremen. Hoewel waar daadwerkelijk deze extremen liggen verschilt nogal van luisteraar tot luisteraar. Voor bijvoorbeeld een liefhebber van home theater kan de gehele ruimte volledig in dienst komen te staan voor het bioscoopgevoel thuis.

Voor de muziekliefhebber is het de MG 20.7 die de beste en meest prijsgunstige manier is om een echte concertzaalbelevenis thuis te ervaren. De MG 20.7 heeft een groot dynamisch bereik en een diepe laagweergave maar dat hebben er wel meer. Wat dit weergavesysteem onderscheid van andere state-of-the-art luidsprekers is zijn extreme oplossende vermogen.

De MG 20.7 vraagt voor zijn presentatie natuurlijk wel om een flinke en correct ingerichte ruimte en ook de randapparatuur dient van onberispelijke en hoogwaardige kwaliteit te zijn. Wordt hier aan voldoen zal de MG 20.7 u muziek kunnen laten horen zoals u het nog nooit heeft ervaren. 1:1 realistisch met het prettige en waanzinnig gevoel daadwerkelijk bij de orignele uitvoering aanwezig te zijn. Of deze nu in 1930, 1950 of 2006 plaatsvond is niet meer van belang. Alleen het genieten blijft nog over.

technische specificaties MG-20.7